Pages Navigation Menu

Oostvoorne Kitesurf School

Geen Wind?

Als er eens geen wind is aan de kust,- en we kijken niet van 9 tot 5 maar 24/7-,  dan zijn er zeer veel andere activiteiten in Oostvoorne. We zorgen voor een boardsport georienteerd alternatief voor windloze dagen, je zult je niet vervelen !

Leer Moutainboarden & Kite Buggy

learn-buggy-kite

Hiervoor heb je minder wind nodig en andere kleinere powerkites. In onze kitesurfcamps hebben we een complete lijn buggies en mountainboards beschikbaar voor jullie. Tevens is het een zeer goede training voor het kitesurfen en een aangename manier om van lichte wind dagen te genieten.

Leer Stand Up Paddle

Oostvoorne-standup_paddle

Er zijn iedere dag genoeg golven op de Maasvlakte om van Golfsurfen te leren. Suppen kan altijd, golven of wind hebben we niet nodig alleen water en dat is er genoeg. Te makkelijk ?, ga dan maar eens suppen op zee.

Learn Wakeboarding

slide_wakeboard

Een standaard activiteit die we ondernemen als er helemaal geen wind is is  wakeboarden achter de kabel. Perfect om de kitesurf waterstart te oefenen en gewoon fun en als je leert springen is er adrenaline genoeg.

 

Let’s Go Mountainbike !

mountainbike-oostvoorne

Fiets je graag? Oostvoornse heeft een leuke MTB track van 10km door het natuur gebied van Oostvoornse Meer. Ga maar eens!

 

 

Oostvoorne en haar omgeving met prachtige rustige natuurlijke stranden en grote natuur reservaten, mooie duinlanschappen en haar vele water, is de perfecte plek om te relaxen aan zee. Rotterdam of Den Haag zijn niet ver, voor wie de grote stad niet kan missen. En staan in een fel contrast met middeleeuwse stadjes als Brielle en Goedereede. Of bezoek het Zeeuwse Renesse, Zierikzee of de Neeltje Jans op het prachtige Schouwen Duivenland.
200m van de camping is er een klein strandje aan de Brielse Maas  om te relaxen, te suppen of om windsurfen te proberen.

kitesurfles-Oostvoorne Learn, progress and enjoy with us at Kitesurcamp.eu in any wind condition!!