Pages Navigation Menu

Oostvoorne Kitesurf School

Over Ons

Kitesurfcamp.eu is een initiatief van  Kitesurfeur.be. Kitesurfeur.be is een belgische kitesurf gemeentschap. We organiseren Kitesurf Camps  met een unieke sfeer waar een internationaal gezelschap in een gezellige en ontspannen sfeer kan leren kitesurfen. Naast het kitesurfen bieden we nog een hele rits aan board sporten aan, dus als de wind het een keer laat afweten is dat geen probleem.

Met Kitesurfcamp.eu, ontmoet je mensen van Holland, Belgie, Duitsland en vele andere landen.

We hebben veel activiteiten in geval van geen wind (surfing, Suppen, wakeboarding, windsurfen,longboarden) Maar ons hoofddoel is jullie te leren kitesurfen op een veilige en snelle manier! Kitesurfcamp.eu is een IKO center en al onze instructeurs zijn IKO certified.

IKO-instructorGedurende je verblijf van 5 dagen in ons kitesurfcamp, zullen onze instructeurs je zo snel mogelijk zelfstandig leren kitesurfen. Als je zelfstandig met ene kite overweg kunt, krijg je je eigen spullen voor de resterende tijd van het kitesurfcamp. Een kitesurfcamp is de leukste en snelste manier om te leren kitesurfen in een onvergetelijke week van kitesurfing en watersport, samen met een internationaal gezelschap.

KITESURFCAMP is ondersteuned met BILLYKITE, een belgische kitesurf shop van Brussel in Belgïe en met UNHOOKED.BE, een international Kitesurf webshop.

kitesurfles-Oostvoorne

Kitesurf school – Kitesurf les Oostvoorne – Our Philosophy